Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Eper-joghurt turmix

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Hihetetlen gyorsan elkészül és igazi élvezet kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Hozzávalók

  1. 200 g eper
  2. 250 g joghurt
  3. 250 ml tej
  4. 50 g porcukor vagy édesítő
  5. 1 evőkanál citrom frissen facsart leve
  6. a dekorációhoz 4 db eper

Az epreket megmossuk, a csumájukat eltávolítjuk. A gyümölcsöket az összes többi hozzávalóval együtt összemixeljük, végül citromlével ízesítjük.

A mixet beletöltjük a poharakba, melyek szélét egy-egy eperrel díszítjük.

Tipp: a cukor vagy az édesítő kihagyható!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.