Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Epres spenót saláta

Szerző: Nils Holgersson
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 2 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 1 óra
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Ez a saláta sokakat meglepett már, de a fogyasztást követően már egészen másképp vélekedtek, mint első hallásra...

Hozzávalók

  1. 2 evőkanál szezámmag
  2. 1 evőkanál mák
  3. 1/2 csésze porcukor
  4. 1/2 csésze olivaolaj
  5. 1/4 csésze fehér ecet
  6. 1/4 evőkanál TV vagy kaliforniai paprika (ízlés szerint)
  7. 1/4 teáskanál Worchester szósz
  8. 1 evőkanál apróra vágott vöröshagyma
  9. 20 dkg friss spenót
  10. 30 dkg friss, negyedekre vágott, csumázott eper
  11. 1/4 csésze mandula

  1. Egy közepes edénybe tedd bele a szezámmagot, mákot, cukrot, olívaolajat, ecetet, paprikát, Worcestershire mártást és a felkockázott vöröshagymát. Fedd le, és egy órára helyezd a hűtőszekrénybe.
  2. A friss spenótleveleket megtisztítás után tépkedd össze kézzel.
  3. Egy nagy edényben tedd bele a spenótot, a megtisztított, darabolt epret és a mandulát. Öntözd meg a hideg szósszal.
  4. Tálalás előtt tedd be a fagyasztóba 15- 20 percre.

 

Jó étvágyat!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.