Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Eredeti carbonara spagetti

Szerző: Kulináris Világ
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

A klasszikus és eredeti olasz ízek kedvelőinek, egy gyors és egyszerű recept.

Hozzávalók

  1. 2 darab tojás
  2. 2 darab tojás sárgája
  3. 25 gramm tejszín
  4. 175 gramm bacon szalonna
  5. 2 evőkanál olívaolaj
  6. 8 evőkanál reszelt parmezán
  7. 350 gramm spagetti

Egy serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat és közepes lángon körülbelül 5 percig pirítsuk az apróra vágott bacont. Majd adjuk hozzá tejszínt, és alaposan keverjük össze.
Egy kisebb edényben keverjük össze a két tojás sárgáját, a tojásokat és a reszelt parmezánt keverjük, majd ízlés szerint sózzuk.
Közben sós vízben főzzük ki a spagettit, szűrjük le és tegyük vissza a lábasba. Ekkor adjuk hozzá a sajtos és a baconös öntetet is, és alaposan keverjük el. Arra vigyázzunk, hogy a tojásnak nem szabad megsülnie a tésztán, ez nem tojásos nokedli. :)



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.