Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Fahéjas-szilvás tejberizs - Oroszlán étel

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Akár kicsi az Oroszlán, akinek készítjük, akár nagy, tuti sikert aratunk.

Hozzávalók

  1. 2 doboz / csomag kész tejberizs
  2. 1 mokkáskanál fahéj
  3. 16 db szilvabefőtt

A csomagoláson lévő utasítás szerint készítsük el a tejberizst. Egy lábosba tegyük bele a szilvákat egy kis lével együtt, majd hintsük meg a fahéjjal, amit jól elkeverünk benne. Forraljuk fel. A tejberizst osszuk négy tálra, majd tegyük a tetejére a szilvákat (akár egészbe, akár összenyomkodva, ki hogy szereti).

Megjegyzés: A kész tejberizs alkalmazása időszűkében lévő háziasszonyok, vagy -uraknak ajánlott. Akinek van ideje és kedve, inkább készítsen igazi tejberizst, mint nagyanyáink.

Oroszlán összetevő ezen étekben: rizs
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.