Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Fokhagymás nyúlcomb

Szerző: Készült a Tetrabbit Kft. megbízásából

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 1 óra
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Ha még nem kóstoltál nyúlhusit, itt az ideje!

Hozzávalók

  1. 4 hátsó házinyúlcomb
  2. 2 dl tejszín
  3. 2 evőkanál liszt
  4. 2 evőkanál olaj
  5. 4 gerezd fokhagyma
  6. ízlés szerint só, fekete bors

Előkészítése: A nyúlcombokat megmossuk, leszárítjuk, sózzuk és borsozzuk és lisztbe mártjuk.

Elkészítése: Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk, és a combok mindkét oldalát jól átpirítjuk. A tejszínt ráöntjük, és az összezúzott fokhagyma felét belekeverjük. Közepes tűzön, fedő alatt, kb. 25 percig pároljuk. Majd a fedőt levesszük, és a megmaradt fokhagymát rátéve forraljuk, amíg a levét el nem fövi, és csak sűrű, kevés mártás marad alatta. Petrezselyemmel
ízesített, kukoricás-mazsolás párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés: fokhagyma helyett vöröshagymával is nagyon finom. A vöröshagymát nyomjuk át fokhagymaprésen, a hagyma akkor adja ki legjobban az aromáját.
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.