Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Friss nyári saláta majonézes-parmezános öntettel

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 2 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Szerezz be friss zöldséget, öntsd nyakon ezzel a különleges majonézes öntettel és már kész is az isteni salátád!

Hozzávalók

  1. 1 fej jégsaláta
  2. 3 db paradicsom
  3. 2 db kaliforniai paprika
  4. 1 kis db kígyóuborka
  5. 1 marék zöld olajbogyó
  6. 1 marék fekete olajbogyó
  7. 1 db citrom kifacsart leve
  8. 2 dkg reszelt parmezán sajt
  9. 1 teáskanál fokhagymasó
  10. 3 dl majonéz
  11. 2-3 evőkanál tej

A salátát szedd leveleire, mosd meg, csepegtesd le, majd tépkedd kisebb darabokra. A paprikát és paradicsomot mosd meg, majd darabold fel, az uborkával ugyanígy tegyél. Az így előkészített zöldségeket és az olívabogyókat tedd egy salátástálba. Az öntethez keverd össze a hozzávalókat és öntsd a salátára. Forgasd össze az egészet, és tedd hűtőszekrénybe pihenni 1-2 órát, hogy az ízek jól összeérjenek.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.