Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Fűszeres kínai hús

Szerző: Zizu
Forrás: beküldött recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 6 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 1 óra 30 perc
  4. árkategória: 3.000 - 5.000 között

Ajánlom ínyenceknek, különösen azoknak, akik szeretik a kicsit pikáns húsféléket...

Hozzávalók

  1. fél kiló sovány sertéshús
  2. 3 tojás
  3. 3 evőkanál étolaj
  4. 2 evőkanál worcsester mártás
  5. 2 evőkanál szójaszósz
  6. 2 evőkanál étkezési keményítő
  7. 1 kiskanál só
  8. 1 kiskanál őrölt bors
  9. fél kiskanál csípőspaprika
  10. 1 kiskanál kristálycukor
  11. 1 kiskanál ételízesítő

A sertéshúst nagyon vékony csíkokra vágjuk, amit egy tálba helyezünk. Egy másik tálban a hozzávalókat jól összekeverjük és ezt a mártást a húsra öntjük. Az egészet alaposan összeforgatjuk, és 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól egybeolvadjanak.

Aztán egy edénybe olajat öntök, amit jól felhevítek, majd kis lángra veszem, és a húsmasszából halmokat rakok rá, amit lassú tűzön, mindkét oldalt megsütök.

Nagyon finom, kiváló salátákhoz, vagy egyéb, ízlés szerint készített körethez. Én krumplisalátával imádom.

Jó étvágyat hozzá, fogyasszák egészséggel.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.