Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Gombás rizottó

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Gyors, könnyű, egyszerű. Vágyhatunk-e ennél többre is a konyhában akkor, ha valami finomat szereténk késziteni?

Hozzávalók

  1. 40 dkg rizs
  2. 40 dkg Champignon gomba
  3. 2 gerezd fokhagyma
  4. 1 fej vöröshagyma
  5. 2 evőkanál vaj
  6. 1 db erőspaprika
  7. 2,5 dl húsleves alaplé
  8. 3-4 szál petrezselyem
  9. 10 dkg reszelt trappista
  10. ízlés szerint só, bors

Egy evőkanál vajon fonnyasszuk meg a felaprított vöröshagymát, fokhagymát és az erőspaprikát. Adjuk hozzá a tisztára mosott, felszeletelt gombát, keverjük össze, majd adjuk hozzá a rizst. 6-7 perc múlva adjuk hozzá a forró húslevest.
 
Közepes tűznél főzzük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
 
Amikor megfőtt, közvetlenül a tálalás előtt adjuk hozzá a maradék egy evőkanál vajat, a sajtot és a petrezselymet.


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.