Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Karácsonyi lekvár

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Tavaly nagy sikert arattál a saját kezűleg készített finomságaiddal? Itt az ideje, hogy megint nekiláss a konyhatündérkedésnek!

Hozzávalók

  1. 500 ml gyümölcsszörp
  2. 500 ml almalé
  3. 1 db friss citrom reszelt héja és facsart leve
  4. 2 csomag vaníliás cukor
  5. 1 teáskanál őrölt fahéj
  6. 1 teáskanál őrölt szegfűszeg
  7. 2 evőkanál kakaópor
  8. 1 csomag zselatin

Minden hozzávalót egy fazékba rakunk, elkeverjük a mixet és feloldjuk benne a zselés cukrot az elkészítési útmutató szerint. 4 percig főzzük, majd egy megtisztított, zárható üvegbe töltjük a zselét, és erősen lezárjuk.
A lekvár kitűnő a karácsonyi sütemények töltelékeként is.
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.