Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Kuszkusz pirított zöldségekkel és tofuval

Szerző: Emese - Elixír
Forrás: Freespirit

  1. hány főre szól a recept: 2 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Változatos és fűszeres ételek készíthetők ebből a berber eredetű specialitásból: édesség, sós köret vagy egytálétel. A vegetáriánus konyha is sokszor főz belőle, amit a következő recept is megerősít.

Hozzávalók

  1. 1 bögre kuszkusz
  2. 100 g tofu
  3. 1 csomag újhagyma
  4. 1 fej lilahagyma
  5. 1 kis konzerv bébi répa
  6. 1 kisebb padlizsán
  7. 1 mokkáskanál garam masala
  8. 3 evőkanál szójaszósz
  9. 1 kiskanál szezámolaj
  10. 1 db friss citrom leve

A tofut vágd fel kockákra és pácold be a szójaszósz, szezámolaj, citromlé keverékébe.

A padlizsánt vágd fel kockákra, a hagymát vastagabb cikkekre és a sárgarépával együtt add a tofukockákhoz.

A kuszkuszt szórd egy öblös edénybe és öntsd fel kétszer annyi forró vízzel. Fedd le és legalább húsz persig hagyd állni.

A bepácolt tofut és zöldségeket forró olajbab hirteln pirítsd meg, tálaláskor pedig keverd össze a kuszkusszal!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.