Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Lecsós csirke színesen - videóval *

Szerző: Tamás & Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

A mi esetünkben nem számít, hogy tél vagy nyár... Mindig bejön, ha lecsót készítünk, s megbolondítjuk egy csirkemellel.

Hozzávalók

  1. köretként rizs
  2. ízlés szerint só, bors
  3. 3 db zöldpaprika
  4. 1 db kaliforniai paprika
  5. 3 db paradicsom
  6. 1 nagyobb fej vöröshagyma
  7. olaj
  8. 1 db csirkemellfilé

A zöldségeket megtisztítom, apróra vágom, - kockára szoktam, de ízlés szerint lehet karikára vagy csíkokra is.

A csirkemell filét felkockázom.

A finomra vágott hagymát forró olajban üvegesre pirítom, majd hozzáadom a csirkemellet, és együtt pirítom tovább. Mikor a csirkemell megpirult, hozzáadom a zöldségeket.

Izesítem sóval, borssal, s 6-8 percnyi kavargatás mellett készre párolom.

Párolt vagy gyorsrizzsel tálalom.

 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.