Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Libanoni krumplisaláta

Szerző: Bonyhádi Barbi
Forrás: Kulináris Világ - Vegakonyha Gasztro-blog

  1. hány főre szól a recept: 8 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Ha vendégség, akkor nagy adagot készítek ebből, mert laktató, könnyen készül. Libanoni utazásom során tettem szert a receptre.

Hozzávalók

  1. 3 kg burgonya
  2. 4-5 evőkanál citromlé
  3. 3 evőkanál extraszűz olívaolaj
  4. fél teáskanál só
  5. frissen őrölt bors
  6. 3 csokor friss petrezselyem - aprítva
  7. 1 csokor friss mentalevél

A burgonyát alaposan megsikálom, ha nagyon vastag a héja hámozom, ha új krumpli, rajta hagyom. Felkockázva megfőzöm, - de nem főzöm túl!
Felaprítom a friss zöldfűszereket. A citromlét, olajt, sót, borsot összekeverem, hozzáadom a zöldfűszert. A kész főtt krumplira öntöm, kicsit átforgatom, hűtőbe teszem, aztán mindig elfogy...



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.