Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Majonézes-parmezános salátaöntet

Szerző: Barbara
Forrás: Vegakonyha blog - blog.kulinarisvilag.hu

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Íme egy újabb salátadresszing variációm...

Hozzávalók

  1. 1 db friss citrom
  2. 2 dkg parmezánsajt (reszelt)
  3. 1 teáskanál fokhagymasó
  4. 3 dl majonéz
  5. kevés tej

Keverjük össze a fenti hozzávalókat. A tejet használjuk bátran, hogy a majonéz ne maradjon túl sűrű. tegyük hűtőbe, lehetőleg akár 4-8 órára is.

Mehet bármilyen salira!

Nézd meg Barbara blogját idekattintva!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.