Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Medvehagymás pesto

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 6 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Zöld pesto, medvehagymás változatban. Kipróbáltuk, nagyon finom.

Hozzávalók

  1. 1 csomag medvehagyma
  2. 4 evőkanál friss dió
  3. 4 evőkanál pecorino vagy parmezán sajt
  4. 1-2 dl olívaolaj
  5. ízlés szerint só, bors

A diót néhány csepp olajon megpirítjuk, majd hagyjuk kihűlni.

A kihűlt diót, medvehagymát, reszelt sajtokat alaposan összeturmixoljuk, sózzuk, majd a turmixot alacsony fokozatra kapcsolava apránként hozzáadjuk az olajat. Sűrű masszát kell kapnunk, igény szerint borssal, sóval tovább ízesíthetjük.

Tipp: a diót mandulabéllel vagy a hagyományos fenyőmaggalhelyettesíthetjük.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu
hzias.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.