Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Meggyes piskóta

Szerző: Géczi Ágnes, Sárospatak
Forrás: 2009. karácsonyi sütirecept versenyre küldött recept

  1. hány főre szól a recept: 8 fő
  2. elkészítés nehézsége: közepesen nehéz
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Megkönnyítem a dolgom, mert a piskótalapot készen veszem, így rengeteg időt spórolok...

Hozzávalók

  1. kész piskóta tortalap
  2. 1 csomag rumos/epres pudingpor
  3. 2 dl meggybefőtt leve
  4. 20 dkg porcukor
  5. 20 dkg margarin
  6. 1 üveg meggybefőtt
  7. ízlés szerint díszítőcukor
  8. tejszínhab

A kész piskóta lapot ketté, vagy akár három részre vágjuk.

Krém: Egy rumos vagy epres pudingport összekeverünk 2 dl meggybefőtt levével, kevergetve felforraljuk, egyenletessé keverjük, kihűtjük. Kimérünk 20 dkg porcukrot, 20 dkg margarint és  összekeverjük e pudingos krémmel. A meggyet kimagozzuk, kisebb darabokra vágva hozzáadjuk. A krémet a piskóta közé keverjük, tetejére olvasztott tortabevonót teszünk.

Színes díszítőcukrot, tejszínhabot is rakhatunk rá. Jó étvágyat kívánok!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.