Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Mézes-mustáros sült hal

Szerző: Nóra
Forrás: Allrecipes

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Könnyű, finom, bárhol, bármikor. Igen, finom a paprikás lisztben megforgatott variáció, de ideje kipróbálni valami újat...

Hozzávalók

  1. 3 evőkanál méz
  2. 3 evőkanál dijoni mustár
  3. 1 teáskanál citrom leve
  4. 4 darab lazacfilé
  5. ízlés szerint bors

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

Egy kis edényben keverd össze a mustárt, mézet, citromlét, óvatosan ízesítsd egy csipetnyi borssal. Kend be az egyveleggel a lazacszeleteket, melyeket ezután helyezz sütőlapra.

Süsd kb. 20 percig. Akkor kész, ha a hal húsa teljesen omlóssá válik.

Köretnek tavasszal epret és friss salátát kínálj. Igény szerint rizst is tálalhatsz, különösen, ha nincs eperszezon :-)



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.