Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Milánói spárga

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Egyszerű, könnyed, megteszi meleg előételnek, reggelinek, vagy akár köretnek is. Milánóban láttuk, itthon is kipróbáltuk!

Hozzávalók

  1. 1 doboz spárgakonzerv
  2. 15 dkg reszelt parmezán sajt
  3. 15 dkg vaj
  4. 4 db tojás
  5. bors, só

A felolvasztott vajon világosbarnára pirítjuk a leszűrt sprágát, - közben sózzuk, borsozzuk.

A tojásokból egyenként tükörtojást sütünk.

A kész spárgát 4 tányérra elosztjuk, egy-egy tükörtojást helyezünk a tányérokra, megszórjuk parmezánnal, s még gyorsan, melegen tálaljuk.

Tipp: mikróban is elkészíthető. A spárgákat megmelegítjük vagy grill fokozaton megprirítjuk. Tükörtojás sütő edényben elkészítjük a tojást, ugyanúgy tálaljuk.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.