Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Mirinda szelet

Szerző: Varga Viktória

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Érdemes kipróbálni nagyon finom!

Hozzávalók

  1. 1 csomag sütőpor
  2. 6 db tojás
  3. 4 evőkanál liszt
  4. 2 evőkanál kristálycukor
  5. 2 evőkanál kakaópor
  6. 1 dl étolaj

A hozzávalókból téglalap alakú tésztát sütünk, sütőpapírral kibélelt tepsiben.

Krémhez valók: 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 25 dkg túró

Mázhoz: 2 csomag vaniliás pudingpor, 7 dl szénsavas narancslé (mirinda).

A krémhez valókat habosra keverjük, és a kihült tésztára kenjük. (ketté is vághatjuk, s a lapok közé kenhetjük)

A narancsmázhoz valókat összefőzzük. Mikor langyosra hült, a süti tetejére kenjük. Hütőbe tesszük és tálalás előtt rombusz vagy háromszög alakúra szeleteljük.

A tetejét reszelt narancshéjjal díszíthetjük.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.