Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Aldo Zilli padlizsános szendvicsreceptje - Omega 3 zsírsavakban gazdag

Szerző: Aldo Zilli mesterszakács - London
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Aldo Zilli ezt a receptet is a Kulináris Világ olvasóinak szánja. Ismét előtérbe kerül a bűvös fogalom: Omega3 zsírsavakban gazdag...

Hozzávalók

  1. 1 db padlizsán
  2. 1 evőkanál alacsony zsírtartalmú humusz
  3. 2 szelet szendvicskenyér (Omega3-ban gazdag)
  4. 1 kisebb db sárgarépa
  5. 1 kissebb db paprika

A zöldségeket megmossuk. A sárgarépát lereszeljük, a paprikát felszeleteljük hosszában.

A padlizsánt sütőbe tesszük, kb. 20 percre, 180 fokos hőmérséklet mellett. Amikor kész, lehúzzuk a héját, majd összekeverjük a humusszal.

A krémet rákenjük az egyik szelet kenyérre, ráhalmozzuk a sárgarépát és a paprikát, majd befedjük a másik kenyérrel. Tálaljuk!

Humusz: csicseriborsó-krém (nálunk is kapható!)

kép forrása: www.zillirestaurants.co.uk



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.