Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Piros zöldségleves

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Kulináris világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Kissé bizarr elnevezés, nemde? Pedig, ha kipróbálod, nem fogsz csalódni benne!

Hozzávalók

  1. 3 fej cékla
  2. 2 fej vöröshagyma
  3. 4-5 szál sárgarépa
  4. fél fej kelkáposzta
  5. só, bors, zellerlevél, fokhagyma

A zöldségeket megpucolom (már, amit kell), nagyjából egyforma méretűre vágom, felteszem főni annyi vízben, amennyi bőven ellepi. Ízesítem, és mire észbe kapok kész is.

Ha viszont elkötelezettje lennél a húsevésnek, akkor 30 dkg marhahúst felkockázva, előre, sós, vegetás vízben megfőve oldhatod meg eme áthidalható problémát. A marhahús alaplét használd ez esetben a leveshez.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.