Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Igazi puncsfagylalt - házi recept

Szerző: elvira1
Forrás: beküldött recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Valljuk be, a fagyispultok puncsos ízkínálata néha siralmas. Íme egy recept, ami viszont nagyon nem az...

Hozzávalók

  1. 3 dl tej
  2. 2 dl tejszín
  3. 0,5 dl rum
  4. 10 dkg sárgabarack lekvár
  5. 10 dkg száraz piskótamorzsa (vagy édes kalácsmorzsa)
  6. 1 evőkanál citrom leve
  7. 2-3 evőkanál méz
  8. csipetnyi só

A sárgabaracklekvárt a mézzel, a rummal, a sóval és a citromlével együtt turmixgép poharába rakjuk. Kevés tejjel összekeverjük, majd az összes tejet és a tejszínt is hozzáöntve, jó habosra keverjük. A fagylaltmasszát beleöntjük a fagylaltgépbe, és megfagyasztjuk. Mielõtt a fagylalt teljesen megfagyna, a piskótamorzsát apránként beleszórjuk a forgó fagylaltmasszába, és együtt fagyasztjuk tovább.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.