Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Rebarbara krém

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 2 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Egy igazán különleges, mutatós, könnyű finomság. Egy ünnepi menü méltó desszertje lehet...

Hozzávalók

  1. 30 dkg rebarbara szár meghámozva
  2. 3 evőkanál víz
  3. 4 db tojás
  4. 8 dkg darált dió
  5. 5 evőkanál kristálycukor
  6. díszítéshez tejszínhab

A rebarbara szárakat szeld vékony szeletekre. Három kanál vízzel párold puhára, majd tedd félre, hogy kihűljön. A tojások sárgáját keverd ki 4 evőkanál cukorral, majd keverd bele a darált diót. Az egészet keverd hozzá a kihűlt rebarbarához. A tojások fehérjét egy evőkanál cukorral verd kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele a rebarbarás krémbe. Hűtőszekrényben hűtsd le a krémet, majd tálald pohárkákban, díszítsd kedved szerint tejszínhabbal, főtt rebarbara darabokkal, vagy dióbéllel.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.