Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Roston sült fogas zöldséges pennével (videó)

Szerző: Fehértói Halászcsárda

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Ha valaki szereti a halat, akkor érdemes ezt a receptet kipróbálni, egyenesen Fehértóról...

Hozzávalók

  1. 80 dkg fogasfilé
  2. 0,4 dkg vaj v. margarin
  3. ízesítésként só
  4. ízesítésként fehér bors
  5. 10 dkg kaliforniai paprika
  6. 10 dkg cukkini
  7. 10 dkg karfiol
  8. 10 dkg brokkoli
  9. 1 dkg zöldborsó (fagyasztott v. konzerv)
  10. 1 dkg sárgahüvelyű zöldbab
  11. 1 dkg sárgarépa
  12. 10 dkg paradicsom
  13. 1 csomag snidling
  14. 1 csomag zöldség zöld (pl. petrezselyem, zellerzöld)
  15. 1 csokor bazsalikom
  16. 1 dl tejszín
  17. 1 dl száraz fehérbor
  18. 1-2 gerezd fokhagyma
  19. 40 dkg penne tészta

Kockára vágott színes, trikolor (zöld, piros, sárga) paprikát, apróra vágott cukkínit, fokhagymát egy serpenyőben megpirítunk. Snidlinggel, oregánóval ízesítjük. Ízlés szerint zöldségeket párolunk hozzá, ami lehet brokkoli, sárgarépa, zöldborsó. Ezt a zöldségkeveréket hozzáadjuk az előbb megpirított zöldségekhez, sózzuk, borsozzuk. A penne (tollhegy) tésztát megfőzzük. A fokhagyma mártáshoz fokhagymát apróra vágunk, egy kevés vajon megpirítjuk, snidlinget, petrezselyemzöldet, fehér szárazbort adunk hozzá. A halat, a bőrével lefelé serpenyőbe helyezzük. A mártáshoz tejszínt öntünk, és félbe vágott koktél paradicsomot teszünk. Tálaláskor a tésztára helyezzük a párolt zöldségeket, a halat a tetejére tesszük, és meglocsoljuk a fokhagymás mártással.


 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.