Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Rukolasaláta friss zöldségekkel és tonhallal

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Tonhalimádóknál biztos sikert arat ez a friss zöldségekkel teli tál, amelyet konzerv tonhallal dobunk fel.

Hozzávalók

  1. 1 doboz konzerv tonhal
  2. 1 fej rukola
  3. 1 db kígyóuborka
  4. 1 fej lilahagyma
  5. pár darab koktélparadicsom
  6. 1 db parika
  7. 1 dl olívaolaj
  8. pár csepp citromlé

A salátát alaposan megmossuk, majd lecsöpögtetjük. A leveleket tálra helyezzük. A többi zöldséget is alaposan megtisztítjuk, felszeleteljük karikára vagy kockára, kinek mi válik ínyére. Mehet a salátalevelekre a zöldségek kavalkádja, miután összekevertük őket. Locsoljuk meg egy kis olívaolajjal elkevert citromlével, majd koronázzuk művünket a lecsepegtetett, és durvára tört tonhallal. Ennyi! Ugye, mennyire egyszerű? Így lehet egy friss zöldségekből és egy konzervből pillanatok alatt ízletes salátát varázsolni az asztalra.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.