Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Sáfránylikőr

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 10 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 3.000 - 5.000 között

Zamatos meglepetést szeretnél? Te magad készítenéd el? Akkor itt az idő a cselekvésre!

Hozzávalók

  1. 100 ml nádcukorszirup
  2. 1 teáskanál szegfűszeg
  3. 1 teáskanál koriander
  4. 1 rúd fahéj
  5. 1 g sáfrány
  6. 1 kávéskanál szerecsendió
  7. 400 ml ouzo

A nádcukorszirupot a szegfűszeggel, a korianderrel, fahéjjal, sáfránnyal és a durvára őrölt szerecsendióval berakjuk egy tág szájú flaskába. Ráöntjük az Ouzot, lezárjuk a palackot és 2-3 napig érni hagyjuk.

Ezután leszűrjük és visszatöltjük a meleg vízzel kiöblített flaskába. Dekoráció lehet néhány papírcsillag színes madzaggal a dugóhoz rögzítve.

6 hónapig áll el.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.