Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Sajtsalátával töltött Őszibarack

Szerző: Tolnai Lajos
Forrás: beküldött recept - köszönjük!

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Sajtos előételként, vagy desszertként ajánlom.

Hozzávalók

  1. 8 db őszibarack
  2. 15 dkg Anikó sajt
  3. 2 evőkanál majonéz
  4. 10 dkg marinált paprika
  5. 2 evőkanál tejföl
  6. 5 dkg porcukor
  7. 5 dkg mazsola
  8. 3 cl rum

A sajtot és a paprikát apró kockára vágjuk, összekeverjük majonézzel és a rumba áztatott mazsolával, megcukrozzuk, annyi tejfölt keverünk hozzá, hogy még sűrű maradjon és a megfelezett őszibarackokba töltjük.

Lehűtve tálaljuk.

Fehérhúsokhoz kitűnő saláta-desszert.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.