Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Sárgarépapüré sajttal – babáknak 6 hónapos kortól

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

A burgonya, a sárgarépa egyvelege egy csipetnyi szerecsendióval és egy leheletnyi sajttal... isteni a babáknak!

Hozzávalók

  1. 2 db burgonya
  2. 2 db közepes méretű sárgarépa
  3. 1 teáskanál sózatlan vaj
  4. 1 csipetnyi szerecsendió
  5. 1 dkg trapista sajt (reszelt)

Előkészítés:

A sárgarépát és a krumplit mosd meg, hámozd meg, majd vágd kis kockákra.

Elkészítés:

A sárgarépát és a krumplit egy fazékban főzd puhára, ha kész, csepegtesd le és nyomd össze villával, hogy a zöldségek teljesen összekeveredjenek. Ha ezzel megvagy, a még meleg pépbe keverd bele a vajat és a szerecsendiót. Kanalazd egy tűzálló tányérba, szórd meg a tetejét sajttal, és süsd aranybarnára.
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.