Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Spenóttal töltött, grillezett gomba

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 1 óra
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Néha elfelejtkezünk arról, hogy az ételeket milyen rengetegféleképpen variálhatjuk. A grillezett gomba remek előétel lehet, az alábbi változatot például egy kis spenót teszi különlegessé és felejthetetlenné.

Hozzávalók

  1. 50 dkg gomba
  2. 10 dkg spenót
  3. 1 csomag lapka sajt
  4. 1 gerezd fokhagyma
  5. csipetnyi só

A gombákat megtisztítjuk és szép barnára grillezzük. Amíg sül, vegyük elő a spenótot. Alaposan tisztítsuk meg, majd csepegtessük le és vágjuk apróra. Tegyük egy közepes méretű serpenyőbe, és adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát is. Hintsük meg egy kis sóval, keverjük össze, és egy kis vizet aláöntve pároljuk puhára. Az immár puha gombát töltsük meg a spenóttal, majd fedjük le a sajttal. Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe, majd előmelegített sütőben süssük addig, amíg a sajt ráolvad és szép barna lesz.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.