Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Süllőfilé roston (videó)

Szerző: Frankóságok
Forrás: Fehértói Halászcsárda

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: közepesen nehéz
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Halat időtől függetlenül fogyaszthatunk, ez a recept Fehértóról érkezett.

Hozzávalók

  1. 80 dkg bőrős süllőfilé
  2. 0,1 dkg só
  3. 0,05 dkg bors
  4. 0,8 dkg vaj
  5. 0,4 dkg olíva olaj
  6. 10 dkg cukkíni
  7. 1 db erős paprika
  8. 10 dkg paradicsom
  9. 10 dkg gomba
  10. 10 dkg endívia
  11. 10 dkg kaliforniai paprika
  12. 10 dkg póréhagyma
  13. 2-3 gerezd fokhagyma
  14. 1 ág rozmarin

A zöldségeket felszeleteljük, ami a mi esetünkben cukkíni, paprika, paradicsom, gomba, endivia, kaliforniai paprika. Ezután forró olajos serpenyőben roppanósra sütjük. Sülés közben a zöldségeket sózzuk, borsozzuk. A süllő filét a bőrével lefelé helyezzük a serpenyőbe és készre sütjük. Tálaláskor a halat a zöldségek tetejére helyezzük, majd olvasztott vajjal meglocsoljuk.

 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.