Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Sült banán barackkal – babáknak 6 hónapos kortól

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Fincsi bébiétel, különösen friss barackkal isteni...

Hozzávalók

  1. 5 dkg aszalt sárgabarack
  2. 1 csepp juharszirup (kihagyható)
  3. 3-4 csepp vanília esszencia
  4. 1 közepes méretű érett banán

Előkészítés:

A sütőt melegítsd elő 190 fokon. A sárgabarackokat lassú tűzön főzd puhára.

Elkészítés:

A puha sárgabarackot tedd egy turmixgépbe, add hozzá a vanília esszenciát és a juharszirupot, majd turmixold össze.
A banánt hosszában vágd ketté, majd tedd őket egy-egy ugyanolyan méretű alufólia darabra. A barackos pépet oszd ketté, és kanalazd a félbe vágott banánok tetejére. Ha ezzel kész vagy, az alufóliába óvatosan csomagold be a banánokat. A két kis csomagot tedd a sütőbe, és süsd 15 percig. Mikor kész, hagyd egy kicsit hűlni, és ha szükséges, keverd össze, hogy még pépesebb legyen.
 



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.