Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Sültalma - babáknak

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Gyors könnyű, ráadásul a baba mellett garantáltan ízleni fog a mamának és a papának is...

Hozzávalók

  1. 3-4 db friss édeskés alma / adag

Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra.

Mossuk meg az almákat. Minden egyes almát csomagoljunk szorosan alufóliába. Süssük 30-40 percig. Villával ellenőrizzük, mikor puhultak meg.

Ha kész, hámozzuk meg, vágjuk ki a magházat. Törjük össze villával vagy turmixoljuk az almákat.

Két-három darabból lesz egy csészényi püré.

Tipp: alma helyett körte!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Hogyan segít a Hold a fogyásban? Így!
Hogyan változtathatsz önmagadon gyorsan?


konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu
taczevi.blog.kulinarisvilag.hu
hzias.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.