Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Szilva-mustár

Szerző: Sáfrány Zsófia
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Zamatos meglepetést szeretnél? Te magad készítenéd el? Akkor itt az idő a cselekvésre! Ez a mustár szilvából igazán érdekes kombináció!

Hozzávalók

  1. 1 kg szilva (befőtt is lehet)
  2. 2 db vöröshagyma
  3. 5 dkg gyömbérgyökér
  4. 15 dkg kristálycukor
  5. 1-2 evőkanál mustár
  6. 200 ml vörösbor
  7. csipetnyi bors

A szilvát kimagozzuk, a hagymát, a gyömbért megpucoljuk, apróra vágjuk, majd a cukorral, a mustárral és a borral kavargatás mellett 5-7 percig melegítjük egy lábosban, majd pürésítjük, borssal ízesítjük, lezárjuk egy üvegben és hagyjuk kihűlni.

6 hónapig áll el.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.