Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Túrós cukkini

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik e párosítás, de ha egyszer kipróbálod, állandó vendég lesz az asztalodon. Készítheted akár nyers, akár párolt cukkiniből.

Hozzávalók

  1. 1 nagy cukkini
  2. 50 dkg túró
  3. 1 doboz natúr joghurt
  4. 10 dkg krémsajt
  5. 1 csokor snidling

Van, aki nyersen is szereti a cukkinit. Ők ne párolják meg. Aki inkább a puhább verziót választja, az alaposan tisztítsa meg a cukkinit, majd szeletelje fel. A cukkiniszeleteket tegyük egy kevés sós vízbe, ahol hagyjuk 2-3 percig párolódni (de ne tovább). Ez idő alatt a túrót keverjük össze a joghurttal és a krémsajttal. A snidlinget mossuk tisztára, majd vágjuk apróra, és keverjük a túróba. Ha kész a cukkini, tálaljuk a túróval együtt, tunkoljon mindenki kedvére!

Tipp: cukkini helyett kínálhatunk angolzellert, karalábét, sárgarépát is.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.