Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Túrós mártogatós

Szerző: Takács Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 1 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Ha baráti partit rendezel, tökéletes választás ez a mártogatós. Könnyen és gyorsan elkészítheted… de vigyázz, mert ugyanilyen rövid időn belül el is fog tűnni a tányérokról!

Hozzávalók

  1. 50 dkg túró
  2. 3 db paradicsom
  3. 1-2 gerezd fokhagyma
  4. 1 kis doboz tejföl
  5. 1 fej vöröshagyma
  6. ízlés szerint só, bors, őrölt kömény,

A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, tetszés szerint összevágjuk és kettő megmosott, lecsepegtetett paradicsommal konyhai robotgéppel összeturmixoljuk. Adjuk hozzá a tejfölt és a túrót is, majd saját ízlésünk szerint fűszerezzük. Alaposan keverjük össze, majd mehet külön kis mártogatótálakba, vagy egy nagyba az egész. Díszítsük a megmaradt paradicsommal, és tálaljunk hozzá kiflit vagy kedvenc kekszünket, amit mártogathatunk a finom túrós krémbe.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.