Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Újhagymás szendvicskrém

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 6 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Bár a receptet újhagymával szoktam készíteni, de ha ebben épp hiányt szenvedek, jöhet a póré...

Hozzávalók

  1. 1 csomó újhagyma
  2. 1 csomó metélőhagyma
  3. 25 dkg tehéntúró
  4. 25 dkg krémes sajt (lehetőleg tejszínes)
  5. 1-2 evőkanál tejföl
  6. ízlés szerint zöldfűszerek
  7. ízlés szerint só, bors, fokhagymasó

Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük, majd vékony karikákra vágjuk. A metélőhagymát átöblítjük, leitatjuk róla a vizet, felkarikázzuk.

A túrót (lehet sovány is) krémesre keverjük a tejszínes sajttal és a tejföllel.

Az újhagymát, metélőhagymát, az ízlés szerint összeválogatott zöldfűszereket belekeverjük a krémbe, sóval, őrölt borssal, - aki kedveli -  fokhagymasóval fűszerezzük.

A szendvicskrémet lehűtjük, majd tetszés szerint felhasználjuk.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.