Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Zabpelyhes golyók

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Mák, mogyoró, juharszirup. Nyammm...

Hozzávalók

  1. 75 gramm őrölt mák
  2. 100 gramm mazsola
  3. 100 gramm kókuszreszelék
  4. 100 gramm őrölt mogyoró
  5. 250 gramm zabpehely
  6. 1/2 liter tej
  7. ízlés szerint juharfaszirup vagy méz

A zabpelyhet, az őrölt mogyorót, a kókuszreszeléket, a mazsolát, és az őrölt mákot összekeverjük, majd meglocsoljuk a felmelegített tejjel. Jól összedolgozzuk, és juharfasziruppal, esetleg kevés mézzel édesítjük. Fél óráig állni hagyjuk, majd diónyi golyókat formálunk bel?l. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 160 fokon, 20 percig sütjük.

Tehetjük muffin sütőformába is!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.