Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Zeller mártás

Szerző: Nóra
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 5 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

Húsra vagy akár salátára! Télen vagy nyáron. Egy biztos: egyszer ki kell próbálni!

Hozzávalók

  1. 15 dkg zellergyökér
  2. 4 dkg zsír
  3. 5 dkg liszt
  4. 1,5 dl tejföl
  5. csipetnyi só, bors, cukor
  6. 4 dl húsleves alaplé

A zellert szabadítsuk meg a héjától, aprítsuk kis kockákra, pároljuk meg a zsír felén, majd az alaplével felöntve főzzük puhára.

Sűrítsük be a maradék zsírból és a lisztből készített világos rántással.

Izlés szerint sózzuk, cukrozzuk, borsozzuk, majd a legvégén adjuk hozzá a tejfölt. Forraljuk át, s máris kész!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.