Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Zellersalátás sonka rolád

Szerző: Kovács Diána
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 2 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 30 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

A zellersaláta az egyik legjobb téli saláta, főleg ha saját készítésű majonéz van benne, és sonkába van tekerve!

Hozzávalók

  1. 1 nagy sárgarépa
  2. fél zeller
  3. 1 db alma
  4. 1-2 db savanyított csemege uborka
  5. 6 szelet sonka
  6. majonézhez:
  7. 1 db tojássárgája
  8. 1 evőkanál mustár
  9. fél friss citrom leve
  10. só, bors
  11. olaj

Előkészítés:

A sárgarépát, tisztítsd meg, a zellert és az almát hámozd meg. Mindegyiket reszeld le.
Az uborkát aprítsd fel.

Elkészítés:

A majonéz összes hozzávalóját alaposan keverd össze. Hogy finom ízes legyen, készítsd a szokásosnál kissé fűszeresebbre. A lereszelt zöldségeket, az uborkát és az almát keverd hozzá a majonézhez.
Az így elkészült salátából egy evőkanálnyit kenj mindegyik sonkaszeletre, majd tekerd fel azokat.
A tekercseket sorakoztasd egy tálra, és kínáld.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.