Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Zöld tea citromfűvel és ginsenggel

Szerző: Katka Néni
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: nagyon egyszerű
  3. elkészítés ideje: 15 perc
  4. árkategória: 1.500 Ft alatt

A zöldtea regenerálja és tisztítja a bélrendszert, a citromfű aromás olaja nyugtatja a gyomrot, a ginseng pedig erősíti a szervezetet.

Hozzávalók

  1. 3 szál friss citromfű
  2. 1,5 dkg zöld tea
  3. 2 l víz
  4. 0,5 dl ginzeng tonik

A 3 szál citromfüvet apróra vágjuk. 1,5 dkg zöld teával egy kannába tesszük és 2 liter felforralt, de már nem lobogó vízzel leforrázzuk. 3 percig ázni hagyjuk, majd szűrjük. Csészénként 2 evőkanál ginzeng tonikot adunk a teához. Melegen a legjobb.



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.