Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!


Zöldséges sertéshúsfalatok pitában

Szerző: Wéber Krisztina
Forrás: Kulináris Világ

  1. hány főre szól a recept: 4 fő
  2. elkészítés nehézsége: könnyű
  3. elkészítés ideje: 45 perc
  4. árkategória: 1.500 - 3.000 között

Ha nincsen sok kedved a konyhában bíbelődni, ezt a tartalmas és tápláló szendvicset gyorsan elkészítheted.

Hozzávalók

  1. 60 dkg sertéscomb
  2. 1 szál kígyóuborka
  3. 1 fej vöröshagyma
  4. 4 db paradicsom
  5. 3 gerezd fokhagyma
  6. 1 fej jégsaláta
  7. 4 db pita
  8. 1 dl olívaolaj
  9. ízlés szerint só, bors

A sertéscombokat alaposan tisztítsuk meg, szeleteljük fel kisebb vagy nagyobb darabokra, - ízlésünk szerint. Sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg az összezúzott fokhagymával. Serpenyőben, kevés olívaolajon süssük aranybarnára, majd letakarva tegyük félre. A zöldségeket alaposan megmossuk és ízléses kis karikára vágjuk. A pitát mielőtt megtöltenénk, melegítsük 1-2 percig a mikróban, hogy könnyebb legyen szétszedni, majd vágjuk le a végét. Már tehetjük is bele a lecsöpögtetett salátalevelet, a karikára vágott hagymát, a paradicsomot és az uborkát. A sertéscombszeleteket se hagyjuk ki a pitabatyuból!



Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Nyomtatás


További cikkek & receptek


Szívből ajánljuk:
Privát szakács szolgáltatás
Válassz egy gyümölcsöt, ilyen a jellemed?
A bögre megmondja? Neked milyen van?
Te is megismerheted a jövődet! A horoszkópod tudja!
Olvass napi Tarot üzeneteket Bellától!


bekalabamacskahaja.blog.kulinarisvilag.hu
tandi.blog.kulinarisvilag.hu
konyhatundi.blog.kulinarisvilag.hu
delikat.blog.kulinarisvilag.hu
mrita.blog.kulinarisvilag.hu







KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.