Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!







Tekintsd meg videóinkat!


Megnézheted, hogyan készül a pizza, a lángos és a kemencés lángos, - lépésről-lépésre...

Szezámmagos kocka


Igazán gyors és egyszerű sós nasi, ami akár egy könnyed vacsorának is ...



Ismerd meg a hamburgered! De belülről...


A fogyasztóvédők és a tudatos táplálkozás szószólói régóta kiemelt célpontként kezelik a különböző gyorsétterem láncokat.


Elolvasom a cikket

10 ok a szója mellett!


Maradj tovább fiatal és egészséges! A szójakultusz mintegy 5000 évre tekint vissza. A kínaiak szent tápanyagként tisztelik- és a kutatások őket igazolják!


Elolvasom a cikket

Jobban odafigyelünk az élelmiszerek összetételére


A magyar fogyasztók 53 százaléka az utóbbi időben jobban odafigyel az élelmiszerek csomagolásán található, összetevőket és tápértéket feltüntető tájékoztatásra, mint korábban - derül ki az ACNielsen Piackutató Kft. on-line felméréséből.


Elolvasom a cikket


Kevesebb konyhasó, kevesebb szívhalál!

2009. március 25., szerda


Ha az Egyesült Államokban csak egy kicsit sikerülne az ételek sózását visszafogni, a szívbetegségek vagy az agyi katasztrófák okozta halálozás jelentősen csökkenne, kiváltképp az afroamerikaiak körében, akik között különösen gyakori a magas vérnyomás és a sóérzékenység.


Tovább ...

(M)Ennyire teszi tönkre a só a szervezetedet?

2011. március 18., péntek


Egy vészjósló kutatásból kiderült, hogy egy alaposan megsózott étel elfogyasztása után 30 perccel már jelentősen csökken az artériák vérpumpáló képessége. Az étkezést követően  átmenetileg romlik a keringés.


Tovább ...

Só, Só, Só - 10 dolog a sóról

2009. április 22., szerda


A só sokkal többet érdemel, mint csupán egyszerű ételízesítőként való megemlítése.


Tovább ...

Mikor születtél? Ettől függ, lisztérzékeny vagy-e!

2011. június 9., csütörtök


A lisztérzékenység gyakoribb azok között, akik tavasszal vagy nyáron születtek, derült ki a Massachusettes Általános Gyermekkórház új tanulmányából. Az eredmények arra utalnak, hogy az autoimmun betegség gyakoribb megjelenése az évszakból és a környezetből adódó faktorok kombinációjával állhat összefüggésben.


Tovább ...






KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.