Bejelentkezés az oldalra Nem regisztráltál? Regisztrálj most!Tekintsd meg videóinkat!


Kattints a képek valamelyikére! Receptjeinkben részletes, videós instrukciókat találsz, hogyan is kell elkészíteni a remekműveket...

Csicseriborsós babsaláta


Ez a saláta azért nagyszerű, mert rengeteg íz van benne és pillanatok alatt elkészíthető. ...Mikor készült az első fagylalt? Tippelj!


A fagylalt tejből vagy tejporból, cukorból, különféle ízesítőkből (gyümölcsök vagy mesterséges ízesítőanyagok) és adalékanyagokból készült hideg édesség.


Elolvasom a cikket

Zen a konyhában - keleti konyhatitkok


A zen teljes tudatosságot jelent az életvezetésünkben, egyfajta lelki hozzáállást, mely természetesen azzal is kapcsolatban van, hogy mit fogyasztunk és hogyan. Az ételkészítés zen filozófiája a " sódzsin-rjóri ".


Elolvasom a cikket

Jin és Jang a konyhában


A Jin és Jang a két ellentétes pólusra utal, melyből a világ rendje előáll. A testünkben is meg kell teremteni e harmóniát, mégpedig a helyes ételválasztással.


Elolvasom a cikket

Brokkolival a hasnyálmirigyrák ellen


Az előrehaladott máj- és veserákos betegek terápiájában alkalmazott sorafenib hatásosnak tűnik a hasnyálmirigy-rák őssejtjeivel szemben is.


Elolvasom a cikket


Vega vagy sem? Érvek, buktatók, tippek...

2008. december 3., szerda


Világszerte az emberek több mint 15% elutasítja az állati eredetű ételeket. Ám vegetarianizmus többféle is lehet:


Tovább ...

Zöldségfóbia - a zöldségevés képtelensége

2010. február 25., csütörtök


Vicki Larrieux, fiatal egyetemistalány, aki képtelen még a napi szükséges ételmennyiséget is elfogyasztani, mivel retteg a zöldségektől.


Tovább ...

A vegetáriánus nem környezetbarát!

2010. március 10., szerda


A Természetvédelmi Világalap (WWF) kutatása szerint többet árthat környezetünknek a húspótló alapú vegetáriánus étrend, mint a húsfogyasztás.


Tovább ...

Hány százalékkal egészségesebbek a vegák?

2011. május 9., hétfő


A Diabetes Care legújabb kiadásában megjelent tanulmányukban a Loma Linda Egyetem kutatói azt állítják, hogy a vegetáriánusokra a metabolikus szindróma 36 százalékkal alacsonyabb kockázata leselkedik.


Tovább ...

Vega lesz a gyerek, ha vega a szülő?

2012. június 5., kedd


Mindegy, hogy a vegetáriánus szülők milyen megfontolásból nem esznek húst, azt egyszer csak el kell dönteniük, hogy gyermekeiket is így nevelik-e majd.


Tovább ...


KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás
© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.